Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, avem in partea dreapta explicatii, precum si un mic spammer cu propriile filozofii de viata (yeah, don't get scared if he pops up around the site :P ).

Chibi.ro a fost gandit pentru a va aduce cat mai des chibi strips pe toate gusturile. Echipa care se ocupa de realizarea acestor strips este formata din mai multe persoane... ok, echipa e formata din cateva fete care se ocupa cu desenatul, si eu, who'll be the "smile and wave" dude.
Curequi © ImmahPentru a vedea cine sunt membrii "echipei" care vor sa va aduca zambetul pe buze, puteti gasi lista cu acestia precum si chibi strip-urile facute de fiecare pe pagina Team. Daca doriti sa participati si voi (periodic sau temporar) cu desene, puteti trimite oricand mail la adresa contact[at]chibi.roUrmand formula consacrata "sugar, spice and everything nice" si combinand esenta dragalaseniei intr-o singura imagine, Alexiela ne-o ofera pe adorabila Chi-chan, care va fi mascota site-ului :D Just look at her, ain't she adorable? ^__^


De asemenea, pentru unele nelamuriri puteti gasi raspunsul cautat si pe pagina intrebari frecvente.


Iar pentru o descriere mai detaliata a site-urilor afiliate, puteti accesa pagina Parteneri