Lansare MangaZen Rush nr 4

Joi, 17 ianuarie, la ora 19:00, echipa MangaZen va invita la lansarea numarului 4 al revistei MangaZen Rush. Lansarea va avea loc la Galeria Saint Ink din Bucuresti, intrarea libera.In cadrul noului numar puteti citi continuarile lucrarilor anterioare, precum si lucrari de sine statatoare, noi si incitante, speram noi pe placul tuturor.


Lucrarile participante vor fi disponibile si digital prin intermediul site-ului www.mangazen.ro incepand cu 18 ianuarie 2013, unde va invitam pentru discutii si sugestii.


Editia a fost realizata cu sprijinul MangaShop si colegilor de la Revista Comics.


by Bebe 08:00 15.01.2013

Fara comentarii >>

Shonen Rush

Revista lunara Shonen Rush promoveaza artistii romani si lucrarile acestora in domeniul Manga. Prima editie va fi lansata online,iar daca revista va avea succes,va avea loc si o lansare oficiala,pe piata.Artisti manga,care doresc sa apara cu lucrarile lor in Shonen Rush ma pot contacta la adresa de e-mail: luciuscorneliussulla@yahoo.com sau la shonen_rush@yahoo.com ,pentru mai multe detalii.

Acest proiect este sustinut de catre:


by Bebe 07:00 10.06.2012

1 comentariu >>

Lansare Japanomy

Hi, my name is Emi (known here as D'Arc) and these comics will be mostly about my endeavors into finding out and experiencing more about Japan, people, customs, culture, etc.


'Japanomy' means/refers to:
'Japan' because it's one of my biggest curiosities and interests;
AND
'-nomy' which is from ancient Greek 'nomos' meaning 'law, custom' or: 'a system of rules, laws, or knowledge about a body of a particular field'.


You can find my blog here http://emi.chibi.ro/


by Bebe 11:00 31.10.2011

674 comentarii >>

Nijkon 2011Conventia fanilor anime din Romania a ajuns la cea de-a cincea editie si a crescut de la un eveniment cu 1500 de vizitatori la unul de câteva mii in aproape jumatate de deceniu.


Te invitam sa fii alaturi de noi pe 22 si 23 Octombrie 2011 la Palatul National al Copiilor pentru un eveniment special, dedicat animatiei si benzii desenate japoneze, precum si gamingului si muzicii.


Incepand din acest an concursul de cosplay din cadrul Nijikon va gazdui preselectii pentru Eurocosplay, devenind astfel primul concurs international de cosplay din Romania. Tot la conventia manga-anime veti putea participa la jocuri noi si interactive oferite de participantii acesteia: Animevents, Chibi.ro/Anime-Mania, Manga Shop, Battlekon, Ayariku Handmade, Animezup etc


Nu uitati sa verificati si site-ul Nijkon-ului: www.nijikon.roby Bebe 07:00 13.10.2011

Fara comentarii >>

Newsletter si schimbari aspect

Dupa cum probabil ati observat am facut cateva modificari la aspectul site-ului, si daca aveti probleme la afisare incercati un CTRL+F5 pentru a incarca site-ul din nou (Firefox de exemplu are prostul obicei sa il incarce din cache ceea ce cauzeaza cateva mici probleme).


De asemenea, observ in lista de "abonati" ca exista mai multe persoane care nu si-au activat adresa de mail. Tin sa reamintesc ca in genere mail-urile pot sa ajunga si in folderul de spam de la Yahoo, tocmai de aceea am tinut sa fie activat mail-ul (daca mail-ul de activare ajunge in spam acolo ar fi ajuns si newsletter-ul). Asa ca, pentru cei care au probleme de genul, verificati folderul de spam. Daca nu e acolo mail-ul (mail-urile de acolo se sterg automat la 30-60 de zile) atunci incercati sa va abonati din nou si apoi verificati iar. Pentru a evita ca mail-urile cu instiintari sa ajunga la Spam, adaugati adresa de mail a newsletter-ului in lista de contacte :)


by Bebe 06:20 16.08.2011

Fara comentarii >>

Haramichi Harajuku


Pe data de 5 iunie, in parcul "Lia Manoliu" va avea loc prima editie a evenimentului Haramichi, inspirat de zona Harajuku din Japonia. Veti avea parte de muzica, distractie, surprize si suspans. Inspirat dupa emisiunea "Takeshi's Castle" am creat un joc de genul acesta format din 5 runde. Haramichii Geemu este impartit in 5 runde:
~ cortul cu surprize
~ go uman
~ legarea obi-ului
~ alinierea
~ runda surpriza(aceasta runda se va schimba de la eveniment la eveniment)
*Pentru a afla regulamentul pentru fiecare runda dati click pe runda din partea dreapta de sub butoanele de meniu de pe orice pagina a blogului haramichi.


Cine doreste sa participe la acest joc fie postati *aici* sau dati click pe butonul *Participare* din dreapta. Este de-ajuns sa ne lasati doar un nick/nume. Limita de varsta pentru a va putea inscrie este de 14-27 de ani. Participantii vor fi impartiti in in 4 echipe reprezentate de cate o culoare: rosu, verde, albastru si violet.


by Bebe 19:20 25.05.2011

Fara comentarii >>

Otaku Fest 2011


Iata ca am ajuns si la al cincilea an de Otaku Festival. Am inceput in 2006 in Sala Ronda a Centrul National al Dansului, intr-un spatiu „all-inclusive”, in care mai mult am experimentat si din care au lipsit multe. Am continuat in 2008 in trei spatii din centrul vechi al capitalei, iar din 2009 ocupam in fiecare luna de mai trei etaje de la Casa Culturala a Studentilor.


Si, pentru ca e editie aniversara, am incercat sa va pregatim cat mai multe surprize, sa dam festivalului un suflu nou, care, speram noi, sa va faca sa ramaneti cu noi si la editiile care vor urma.


Bineinteles, nu vor lipsi concursurile de cosplay si AMV, sau workshopul de desen cu care deja v-ati obisnuit, insa anul acesta va propunem si workshopuri de cosplay, plamo sau waraji, invitati speciali si multe alte surprize. Nu uitati sa verificati cat mai des site-ul oficial al festivalului: http://otakufestival.com


Va multumim pentru acesti ani in care ati fost alaturi de noi.


Echipa Otaku


by Bebe 22:00 11.05.2011

2 comentarii >>